HÅLLBARHET

Vi är medvetna om att all produktion påverkar miljön, men vi försöker göra det vi kan för att minimera denna påverkan genom att göra genomtänkta materialval för längre hållbarhet. Kvalitet och funktionalitet är alltid ett fokus för oss och vi tänker noga över hur en produkt kan användas på olika sätt i din vardag för att de skall vara en "everyday accessoar" – alltså kunna användas dagligen och inte tänkta att bli slit-och-släng-artiklar.

Våra produkter tillverkas i Guangzhou, Kina, i kontrollerade och väl etablerade fabriker som vi har ett nära och tryggt samarbete med. Fabrikerna vi samarbetar med har genomgått kvalitetssäkringar och tester av extern part som säkerställer att våra produkter uppfyller EU:s standarder för kvalitet och säkerhet.

Fabrikerna är även kvalitetssäkrade enligt BSCI (Code of Conduct) och Sedex. Det betyder att de följer strikta regler och riktlinjer för arbetsförhållanden, rättvisa löner och arbetsrättigheter för sina anställda. Genom att arbeta med sådana fabriker kan vi vara säkra på att vår produktion sker på ett etiskt och ansvarsfullt sätt och att våra produkter inte bara är bra för dig, utan också för människorna som tillverkar dem.

Våra produkter fraktas direkt från Kina till vårt egna lager i Sverige, där vi sedan packar och skickar varorna till dig i emballage som alltid går att återvinna, och vi försöker alltid skicka så kompakta paket som möjligt för att minska på våra koldioxidutsläpp.